Dolf

Nieuw blauw bloed, in alle betekenissen

Dolf van 's

Hertogendijk

Dolf van ‘s Hertogendijk zorgt voor nieuw ‘blauw bloed’ en dat in alle betekenissen van het woord! Hij combineert de voor het leven goedgekeurde Matt van ‘t Langhof met de illustere Hepper-fokstal in de moederlijn.

Pedigree

Matt van 't Langhof Tinus van Aardenhof Florian van 't Rietenhof
Loes van Aardenhof
Tessa van Malderen Pol van Hansevelde
Luna van 't Bos
Hepper Ariane Leander van de Boterhoeve Kondor van 't Keerkenhof
Louisa uit de Gavers
Hepper Adele Hepper Midas
Ariane van de Sandehoeve

Dolf straalt klasse uit met zijn harmonieuze bouw met aansprekend hoofd en alerte uitstraling. Hij toont een correcte stap en draaft met bijzonder veel ruimte en oprichting.

Zijn vader is de goedbewaarde Matt van ‘t Langhof die nationaal derde op tal werd en eveneens de blauwschimmel kleur heeft. Matt heeft Tinus van Aardenhof als vader wat deze Dolf des te interessanter maakt qua bloedvoering.

De moeder van Dolf, Hepper Ariane, is een moderne merrie met aansprekend type en vlotte gangen uit internationaal kampioen Leander.
Ze behaalde als veulen een eerste plaats in Gerwen, waar ook de volle zus van Dolf - Jutta van ‘s Hertogendijk - in slaagde. Haar moeder Hepper Adele is een blauwschimmel dochter van de eveneens blauwe Hepper Midas waardoor Dolf zowel langs vaders- als moederskant heel wat 'blauw bloed' te bieden heeft.

Bestellen sperma

Het bestellen van vers sperma, graag enkel telefonisch naar Eddy op telefoonnummer +32 (0)476 79 40 19